Одберете јазик
 
на веб страната на здружението
СУДСКО МЕДИУМСКИ СОВЕТ
Sudsko mediumski
Судска Етика
Судиски информатор
Судиска ревија
Судска ревија
Публикации
Закони, прописи, акти
 
Службен Весник
работилница на судско медиумскиот совет за овозможување на транспарентност во судството и одговорноста на медиумите
 
June 21, 2019
 Здружението на судиите на РС Македонија во соработка со Амбасадата на САД во РС Македонија, на 21 Јуни 2019 година, во хотел Хилтон, организираа работилница за членовите на Судско Медиумскиот Совет, која беше насочена кон овозможување на транспарентност во првосудството и одговорноста на медиумите. На настанот, свое учество како говорници зедоа претседателите на Судскиот Совет и Советот на Јавните Обвинители на РС Македонија.Назад
f
Судски Совет
Судови на РМ
Академија за обука на судии и јавни обвинители
Биро за судски вештачења
Адвокатска комора
Комора на извршители на РМ
Нотарска комора на РМ
Јавно обвинителство на РМ
ДПРМ
 
 
©2011 Здружение на судиите на Република Македонија
 
 
Изработката на Веб странава е финансиски подржана од американскиот народ, преку агенцијата на САД за меѓународен развој - УСАИД Македонија (www.usaid.org.mk), во рамките на Проектот за имплементација на судските реформи (www.jrip.org.mk)