Одберете јазик
 
на веб страната на здружението
Судиски информатор
Судиска ревија
Судска ревија
Публикации
Закони, прописи, акти
 
Службен Весник
средба на претседателот саити со претседателот на собранието на рс македонија м-р талат џафери
 
June 28, 2019
Во петок, 28.06.2019 година, претседателот на Здружението на судиите судија д-р Џемали Саити, оствари средба со претседателот на Собранието на РС Македонија, м-р Талат Џафери. На средбата се разговараше за реформите во правосудниот систем, зајакнување на независноста и транспарентноста, како и подобрување на статусната и материјалната состојба на судиите заедно со потребата од зајакнување на судискиот интегритет.

Назад
f
Судски Совет
Судови на РМ
Академија за обука на судии и јавни обвинители
Биро за судски вештачења
Адвокатска комора
Комора на извршители на РМ
Нотарска комора на РМ
Јавно обвинителство на РМ
ДПРМ
 
 
©2011 Здружение на судиите на Република Македонија
 
 
Изработката на Веб странава е финансиски подржана од американскиот народ, преку агенцијата на САД за меѓународен развој - УСАИД Македонија (www.usaid.org.mk), во рамките на Проектот за имплементација на судските реформи (www.jrip.org.mk)