Одберете јазик
 
на веб страната на здружението
Судиски информатор
Судиска ревија
Судска ревија
Публикации
Закони, прописи, акти
 
Службен Весник
Средба на претседателот Саити со претседателот на Владата на РМ, г-дин Зоран Заев
 
March 06, 2018
Во продолжение се линкови од објавата за средбата:
http://vlada.mk/node/14204


http://vesti.mk/read/news/15272838/5308287/zaev-se-sretna-so-pretsedatelot-na-zdruzhenieto-na-sudiite-sudiite-ochekuvaat-promeni-i-povisoki-plati
http://plusinfo.mk/%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%B0%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B5-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D0%BB/
http://vesti.mk/read/news/15272838/5308339/zaev-saiti-ni-pretstoi-proces-na-vrakjanje-na-kredibilitetot-na-sudskite-institucii
http://vesti.mk/read/news/15272838/5308142/zaev-se-sretna-so-pretsedatelot-na-zdruzhenieto-na-sudiite-da-se-vrati-kredibilitetot-na-sudskite-institucii
http://vesti.mk/read/news/15272838/5308127/zaev-se-sretna-so-pretsedatelot-na-zdruzhenieto-na-sudii-da-se-vrati-kredibilitetot-na-sudskite-institucii
http://vesti.mk/read/news/15272838/5308070/zaev-na-sredbata-so-pretsedatelot-na-zdruzhenieto-na-sudii-potrebno-e-vrakjanje-na-kredibilitetot-na-sudskite-institucii
http://vesti.mk/read/news/15272838/5308176/zaev-saiti-ni-pretstoi-proces-na-vrakjanje-na-kredibilitetot-na-sudskite-institucii
http://vesti.mk/read/news/15272838/5308086/premierot-zaev-na-sredbata-so-pretsedatelot-na-zdruzhenieto-na-sudii-saiti
Назад
f
Судски Совет
Судови на РМ
Академија за обука на судии и јавни обвинители
Биро за судски вештачења
Адвокатска комора
Комора на извршители на РМ
Нотарска комора на РМ
Јавно обвинителство на РМ
ДПРМ
 
 
©2011 Здружение на судиите на Република Македонија
 
 
Изработката на Веб странава е финансиски подржана од американскиот народ, преку агенцијата на САД за меѓународен развој - УСАИД Македонија (www.usaid.org.mk), во рамките на Проектот за имплементација на судските реформи (www.jrip.org.mk)