Одберете јазик
 
на веб страната на здружението
Судиски информатор
Судиска ревија
Судска ревија
Публикации
Закони, прописи, акти
 
Службен Весник
Покана
 
April 17, 2012

На промоцијата се предвидени следните содржини:

Отварање на промоцијата:
Судија Зирап Лимани член на Управен Одбор на Здружението на судиите на Р.М и Претседател на подружницата на здружението на судиите на Врховниот суд на Р.М

Промотор:
Проф.Гордан Калајџиев
Од Правниот факултет ,, Јустинијан Први,, при УКИМ Скопје

Пригодно обраќање од рецензентите на книгата:
проф. д-р Слаѓана Тасева
проф. д-р Оливер Бачановиќ

Кратко обраќање на авторот:
Судија д-р Милка Ристова

Коктел
На сите присутни ќе им се подели бесплатен примерок од книгата

Pokana.jpg
Pokana1.jpg

Назад
f
Судски Совет
Судови на РМ
Академија за обука на судии и јавни обвинители
Биро за судски вештачења
Адвокатска комора
Комора на извршители на РМ
Нотарска комора на РМ
Јавно обвинителство на РМ
ДПРМ
 
 
©2011 Здружение на судиите на Република Македонија
 
 
Изработката на Веб странава е финансиски подржана од американскиот народ, преку агенцијата на САД за меѓународен развој - УСАИД Македонија (www.usaid.org.mk), во рамките на Проектот за имплементација на судските реформи (www.jrip.org.mk)