Одберете јазик
 
на веб страната на здружението
СУДСКО МЕДИУМСКИ СОВЕТ
Sudsko mediumski
Судска Етика
Судиски информатор
Судиска ревија
Судска ревија
Публикации
Закони, прописи, акти
 
Службен Весник
СООПШТЕНИЕ
 
June 03, 2016
 На 28.5.2016 година претседателот на Здружението на судиите на Република Македонија, д-р Џемали Саити на покана на Адвокатската комора на Република Македонија, присуствуваше на 61-во Годишно собрание, одржано во Охрид во рамки на деновите на Адвокатската комора која одбележи 71 години од основањето.

Во свечениот дел од програмата, од името на Здружението на судиите на Република Македонија, претседателот имаше свое обраќање пред присутните на настанот.

Назад
f
Судски Совет
Судови на РМ
Академија за обука на судии и јавни обвинители
Биро за судски вештачења
Адвокатска комора
Комора на извршители на РМ
Нотарска комора на РМ
Јавно обвинителство на РМ
ДПРМ
 
 
©2011 Здружение на судиите на Република Македонија
 
 
Изработката на Веб странава е финансиски подржана од американскиот народ, преку агенцијата на САД за меѓународен развој - УСАИД Македонија (www.usaid.org.mk), во рамките на Проектот за имплементација на судските реформи (www.jrip.org.mk)