Одберете јазик
 
на веб страната на здружението
Судиски информатор
Судиска ревија
Судска ревија
Публикации
Закони, прописи, акти
 
Службен Весник
ПОВИК ДО ЗАИНТЕРЕСИРАНИТЕ СУДИИ
 
May 02, 2012

    Ве молиме вашите одговори и сугестии да ни ги испратите на фицијалниот е-mail на Здружение на судиите на Република Македонија: mja@mja.org.mk 
    Во прилог се ставени двата прашалника кои Европската асоцијација на судии и Меѓународното здружение на судии ги испрати до Здружението на судии на Република Македонија.
    
прашања од европското здружение на судии 03.04.2012.doc

Четвртa Студиска комисија-прашалник од ИАЈ.doc

Назад
f
Судски Совет
Судови на РМ
Академија за обука на судии и јавни обвинители
Биро за судски вештачења
Адвокатска комора
Комора на извршители на РМ
Нотарска комора на РМ
Јавно обвинителство на РМ
ДПРМ
 
 
©2011 Здружение на судиите на Република Македонија
 
 
Изработката на Веб странава е финансиски подржана од американскиот народ, преку агенцијата на САД за меѓународен развој - УСАИД Македонија (www.usaid.org.mk), во рамките на Проектот за имплементација на судските реформи (www.jrip.org.mk)