Одберете јазик
 
на веб страната на здружението
Судиски информатор
Судиска ревија
Судска ревија
Публикации
Закони, прописи, акти
 
Службен Весник
ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА СЕМИНАР
 
March 12, 2012
 

Почитувани,

Со особено задоволство Ве покануваме да земете учество на советувањето кое го организира Здружението на правници на Република Македонија на тема: Искустватата и дилемите во спроведувањето на измените и дополнувањата на ЗТД од 2010 и 2011 година во врска со статутите на акционерските друштва.

Советувањето ќе се одржи на 14-ти март во хотел Холидеј Ин во Скопје.

Искрено се надеваме дека темата на овој настан е доволно атрактивна и ќе предизвика интерес од Ваша страна за присуство на овој настан.

Во прилог Ви е доставена агендата за советувањето, и формуларот за давање на предлози и поставување на прашања.

Би ни било особено драго доколку учествувате на ова советување.

agenda.doc
prijava za ucestvo.doc
FORMULAR za prasanja.doc

Назад
f
Судски Совет
Судови на РМ
Академија за обука на судии и јавни обвинители
Биро за судски вештачења
Адвокатска комора
Комора на извршители на РМ
Нотарска комора на РМ
Јавно обвинителство на РМ
ДПРМ
 
 
©2011 Здружение на судиите на Република Македонија
 
 
Изработката на Веб странава е финансиски подржана од американскиот народ, преку агенцијата на САД за меѓународен развој - УСАИД Македонија (www.usaid.org.mk), во рамките на Проектот за имплементација на судските реформи (www.jrip.org.mk)